BABYBIO BABYBIO Brassé z kozieho mlieka marhuľa banán 2x130 g

Kód: AGS_51089
Neohodnotené
Značka: BABYBIO
5,30 € –0 %
BABYBIO BABYBIO Brassé z kozieho mlieka marhuľa banán 2x130 g
5,30 € –0 % 5,25 € / ks 4,38 € bez DPH
3 až 5 dní
Môžeme doručiť do:
28.11.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

BIO mliečny príkrm (Brassé) od 6 mesiacov. Dezert z kozieho bio mlieka pre všetky malé jedákov. Kombinácia francúzskeho fermentované kozieho bio mlieka, marhúľ dozretých v oblasti Occitainie a ekvádorských banánov. Kozie mlieko má lahodnú chuť a vďaka prirodzene minimálnemu obsahu αs1 kazeínu je ľahšie stráviteľné. Fermentované kozie mlieko prešlo procesom kvasenia, vďaka ktorému pozitívne pôsobí na zažívací systém. Smetanová plná chuť, ktorá poteší chuťové poháriky Vášho dieťatka. Organický mliečny dezert. Mlieko - zdroj vápnika. Ekologické balenie v dvoch pohárikoch, každá z nich s obsahom 130 g, pre optimálne rozloženie porcií. Obsahuje iba prírodné cukry. A niečo navyše? Nová ponuka Brass od Babybio v pohároch zahŕňa 8 druhov mliečnych dezertov. Každý z nich ponúka autentickú originálnu chuť. Svieža a lahodné chute Brass Babybio si Vaše dieťatko zamiluje. Neobsahuje umelo pridaný cukor. Výrobok ekologického poľnohospodárstva. Určené pre zvláštnu výživu dojčiat a malých detí od ukončeného 6. mesiaca. Nutričné ​​hodnoty / 100 g: Energetická hodnota 305 kJ / 72 kcal, bielkoviny 2,1 g, sacharidy 11 g, z toho cukry 6,6 g, tuky 2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4 g, vláknina 1 g, soľ 0,05 g, sodík 19 mg Obsah: 2x130 g. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na hornej časti obalu. Pred otvorením skladujte pri izbovej teplote. Po otvorení ihneď spotrebujte. Príprava: Podávajte pri izbovej teplote. Nepridávajte cukor. Zloženie: fermentované kozie mlieko 40 %, marhule 27 %, banány 18,5 %, voda, maniokový škrob, zahusťovadlo: ovocný pektín, koncentrovaná citrónová šťava, bez pridaného cukru, bez lepku, obsahuje mlieko. zložky ekologického poľnohospodárstva

Dodatočné parametre

Kategória: Pre kojencov
Hmotnosť: 0.56 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: